Szanyi Tibor: El kell rendelni az alkoholtilalmat az Országházban

indítvány ISZOMM közoktatás Szanyi Tibor Székely Sándor szondázás

 

Székely Sándor az ISZOMM országgyűlési képviselője egy inditványt tett az Országgyűlés asztalára, ami arról szól, hogy totális alkoholtilalmat rendel el az egész Parlament területén – mondta el Szanyi Tibor a párt miniszterelnök-jelöltje a Heti TV reggeli műsorában.

 Székely képviselő javaslata lehetővé teszi, hogy szúrópróba szerűen, vagy gyanú esetén, lehessen szondáztatni mindenkit, aki az ország sorsáról dönt – szögezte le Szanyi Tibor.

A párt alelnöke szót ejtett arról, hogy november végén várható egy közvéleménykutatási eredmény az ISZOMM pártról, már több mint 60 képviselőjelölttel dicsekedett Szanyi.

Az ISZOMM miniszterelnök-jelöltje hangsúlyozta, hogy a választópolgárok tisztán kell hogy lássák, hogy van egy kormányzati blokk, egy összefogás jellegű blokk. És ami nagyon fontos, hogy van bizony egy baloldali rész is. Ez pedig az Igen Szolidaritás Magyarország Mozgalom nevet viseli. A párt programját, a Kádár János tervet, ami a választási programjuk, már több hónapja meg lehet találni az interneten – szögezte le Szanyi.

Az Igen Szolidaritás álláspontja az, hogy a közoktatás nem privatizálható, nem magánosítható, és nem egyházasítható. Tehát jó állami kézbe kell venni a közoktatást – mondta el végezetül Szanyi.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak