Szanyi Tibor: “Bárki, bármikor és bárhol megszondáztathat”

országgyűlés parlament szonda

“Az év 365 napján, a nap 24 órájában bárki, bármikor és bárhol megszondáztathat. Csak annyi kérésem van, hogy este nyolc óra után ne csöngessenek a lakásomon, mert akkor már alszanak a gyerekek. Persze, ha csendben üzennek, akkor lemegyek a ház elé.”

Mondta Szanyi Tibor a Blikknek.

Mint lapunk is megírta Szanyi Tibor felkérte Székely Sándort, hogy adjon be határozati javaslatot arról, hogy csak józan emberek dolgozhassanak az Országgyűlésben. Szanyit elképesztő mennyiségű személyeskedő támadás érte a napokban, erre reagált a népszerű Kapitány, az ISZOMM miniszterelnökjelöltje.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak