A rászorult férfi ellopta a rakodógépet majd eladta

lopás rakodógép rászorult férfi Siófok

 

Vádat emelt egy 45 éves budapesti férfival szemben a Siófoki Járási Ügyészség, mert lopott, és illegálisan értékesítette a barátja tulajdonát – írja a 24.hu.

A férfi nehéz anyagi helyzetben volt, és egyik gyerekkori barátja a segített neki. Megengedte neki, hogy az egyik rokona tulajdonában lévő erdőben leállított lakókocsiban éljen ingyen. A barát megbízta a vádlottat azzal is, hogy az erdőterületen folyó fakitermelést felügyelje, amihez a munkálatokat végző vállalkozó a helyszínre vitetett egy értékes homlokrakodó gépet is.

A befogadott férfinek a tudomására jutott, hogy egy környékbeli ember ilyen gépet szeretne vásárolni. Ezért megkereste, és felkínálta neki eladásra a rakodógépet. Miután a férfi személyesen is megtekintette a járművet, megkötötték az adásvételi szerződést, a terhelt pedig átadta a gép indítókulcsait. A férfi a homlokrakodóért kapott 1.500.000 forinttal ezután Budapestre távozott, ahol a kapott pénzt felélte.

Fotó: Getty Images

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak