Az ISZOMM lemondásra szólítja fel a Fidesz által 35 millióval megtámogatott ellenzéki jelöltet

Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ISZOMM Kádár János Terv közlemény miniszterelnök-jelölt Szanyi Tibor

 

Az Igen Szolidaritás párt úgy látja, hogy a nemzeti-konzervatív Fidesz és a liberális-konzervatív ellenzéki pártcsoport küzdelme lényegében jobboldali háziverseny – írják friss közleményükben.

Németh Attila, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom Szolnok megyei 1-es választókerület országgyűlési képviselőjelöltje mai sajtótájékoztatóján arra hívta fel az érintett ellenzéki pártokat, hogy fontolják meg közös jelöltjük visszahívását, és egyben zárkózzanak fel az ISZOMM mögé.

Jelenlegi szolnoki versenyzők a Fidesz név szerinti képviselője, illetve a függetlenként mutatkozó közös jelölt, aki panziósként a Fidesz 35 milliós pofapénzéből tartja zárva az üzletét – olvasható a közleményben.

Szanyi Tibor, az Igen Szolidaritás miniszterelnök-jelöltje megerősítette, hogy pártjának legfőbb törekvése a szociális válság felszámolása. Ennek első lépéseként a minimálbér drasztikus megemelése, a havi nettó 250.000 forintra, illetve a családi pótléknak gyermekenként 50.000 forintra, ezeknek és megannyi további szociális intézkedésnek.

Azonban a legnagyobb ellenség, a drámaian meglódult infláció, amely lefojtásának záloga az ISZOMM választási programja, a Kádár János Terv – hangsúlyozta az ISZOMM alapítója.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak