Szanyi: számoljuk fel a politikai korrupciót a Parlamentben

frakció Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom inditvány korrupció Szanyi Tibor

 

Márki-Zay Péter frakcióalakítási szándéka teljes egészében a korrupció melegágya, pedig MZP korrupcióellenes programot hirdetett – mondta el Szanyi Tibor az Igen Szolidaritás miniszterelnök-jelöltje a Hír TV -ben.

Az ISZOMM alapítója kiemelte, hogy Székely Sándor határozati javaslata lényege egyértelmű, aki közös listán indul, az közös frakciót alakítson, aki önálló listát állít, az pedig önálló frakcióban politizáljon, így például a KDNP kamufrakciója is megszűnhet – szögezte le a miniszterelnök-jelölt.

A párt alelnöke hangsúlyozta, hogy aki kormányfő akar lenni, nem lehet más érdeke, mint egy egységes erő álljon mögötte, és nem hat, akik egymást zsarolják. Szanyi arra is emlékeztetett, hogy milyen volt az MSZP-SZDSZ koalíció, az bizony egy MSZP részvételű, SZDSZ kormány volt.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak