Szolnokon elkezdték a rossz út helyreállítását

Szolnok

Örömmel tapasztalhatjuk, és tudathatjuk Szolnok város lakóival, hogy jelenleg folynak a munkálatok a Dr. Sebestyén Gyula és a Mester úti összekötő úton – mondta el lapunknak Németh Attila, az ISZOMM szolnoki képviselőjelöltje.

Németh Attila július 28-án tette közzé, hogy bajok vannak az egy éve elkészült úttal.

“Sajnos az útalappal, rétegrenddel bajok vannak mint az szemmel látható, a gyalogút már most megrepedt több helyen” – olvasható a képviselő jelölt júliusi Facebook-posztjában.

Az augusztus végi szolnoki közgyűlésen már beszéltek a súlyos problémáról, aminek megoldását egyértelműen a több tízezer embert elért Facebook-poszt gyorsította fel

Németh Attila lapunknak elmondta, hogy örülne ha nem az internetről értesülnének a körzet képviselői a problémákról, hanem megfelelően végeznék képviselői munkájukat.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak