Lebuktak a környezetbarát bűnözők

akkumulátor értékesítés Salgótarján tolvaj

 

Elfogták a salgótarjáni rendőrök azt a két férfit, akik a gyanú szerint több akkumulátort elloptak a megyeszékhely külterületén található ingatlan udvaráról – írja a police.

Két férfi 2021. októberében, Salgótarján külterületén egy ingatlan udvarára a nyitva hagyott kapun keresztül bement. Az udvarban található traktorból és több gépkocsiból, a vezetékek elvágásával, az akkumulátort kiszerelte, és azokat a közelben lévő színesfém átvevőhelyen értékesítette.

A nyomozók a salgótarjáni lakosokat a napokban elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A hatóság tagjai az ellopott értékek egy részét megtalálták, lefoglalták és azokat a sértett részére visszaadták.

Fotó: police

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Tragédia a Tisza tavon

A tiszafüredi fizetős szabadstrandon keresik a tűzoltók és önkéntesek egy baráti társaság egyik tagját, aki eltűnt a tóban.

Olvasónktól úgy tudjuk, hogy egy huszonéves, nem tiszafüredi