Hiába nőtt 200 forintot az üzemanyag ára, nem érzik a kutak a forgalom csökkenését

áremelkedés családi költségvetés Üzemanyag vásárlás

 

Egyenlőre nem tankolunk kevesebbet a Magyar Ásványolaj Szövetség szerint, annak ellenére, hogy az elmúlt hetekben jelentősen nőtt az üzemanyagok literenkénti ára – írja az infostart.hu.

A szervezet főtitkára biztos abban, hogy a negyedik negyedévben, ha marad ez a tartósan magas üzemanyagár, befolyásolni fogja az értékesítés nagyságát. Szerinte a családi költségvetés sokkal gyorsabban reagál.

A családoknak van egy megszokott összegük üzemanyagra, de ha magasabb az ár, akkor az erre fordított összegből kevesebb üzemanyagot tudunk majd tankolni.

A MOL tovább emelte szerdán a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi listaárát. A 95-ös benzin ára bruttó 6 forintot emelkedik, a gázolaj átlagára pedig bruttó 8 forinttal kerül majd többe.

Fotó:  Getty Images

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak