Székely Sándor: Trükkök százai nélkül is lehetne kormányozni

rendkívüli jogrand Székely Sándor

Székely Sándor (független), az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom képviselője sokadjára sem szavazza meg a koronavírus-járványra hivatkozó rendkívüli jogrendet – írja közleményében.

A képviselő álláspontja szerint a kormány járványkezelési és válságlehárítási intézkedései sem gyorsak, sem hatékonyak nem voltak, ellenkezőleg: a kórság lakosságarányosan eddig Magyarországon szedte a legtöbb áldozatot a világon.

“Bár az átoltottság tekintetében jó ideig Magyarország az élvonalban volt, az egészségügy katasztrofális állapota, a menetközben hozott egészségügyi jogállásról szóló, elhibázott törvény, továbbá az erőforrások vérlázító pazarlása együtt vezetett a mai katasztrofális számokhoz és állapotokhoz.”- szögezte le a képviselő,

majd hozzátette: “Az ellenzékinek mondott frakciókat is történelmi felelősség terheli, hogy eredendően egyhangúlag támogatták a kormány teljhatalmát, majd a látható visszaélések és üzleti lenyúlások dacára megszavazták az ápolókat és a szakszemélyzetet kizsigerelő ágazati törvényt.”

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak