Orbán a konyhában, az előszobában pedig a független és rasszista újságírás

ISZOMM

A rasszista pártokkal és politikusokkal zajló hazai előválasztás médiafelülete, a  444.hu internetes újság hétvégén az önállóan induló Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom Kádár János Tervét hirdette legújabb podcastjában.

Nem is lenne ezzel semmi gond, ilyen a független újságírás, de a beszélgetés második percében, amikor kiröhögték az ISZOMM takarítónőből pedagógussá lett alelnökét, lekapcsoltuk a műsort.

Az ISZOMM azt írja, hogy ez a rasszizmus előszobája.

Döntsék el önök, itt a párt levele, amit ma osztottak meg a nyilvánossággal. 3 perctől hallható az idézett részlet.

Kedves Szerkesztőség!

Ma közzétett podcastjukban néhány közírónak tűnő szereplő vidáman röhögcsél a pártunkon, illetve annak Kádár János Terv nevű választási programján.

Természetesen értjük, hogy ez a hahotázás a 444.hu felfogásában a független és pártatlan újságírás része. Ennél talán az feltűnőbb, hogy a kacagás kiterjed alelnökünk, Szabóné Kállai Szilvia büszkén vállalt cigány származására is, ami bizony a rasszizmus előszobája.

S ha már előszoba! A pártunk hivatkozott közleményében említett cigányozás sajnos nem csupán Márki-Zay Péter politikai repertoárját jellemzi, hanem az “és” kötőszó használatából jól kivehetően Fekete-Győr Andrásét is. Ami pedig miniszterelnök-jelöltünk, Szanyi Tibor gépkocsiját illeti, az a nem csupán képviselői, hanem államtitkári vagyonyilatkozataiból pontosan kivehetően egy 2006-ban használtan és részletre vásárolt jármű, amit a mai napig is vezet.

Elvárjuk, hogy faragatlanságaikat és alaptalan sugalmazásaikat nyilvánosan tegyék helyre!

Üdvözlettel:

Huszti Andrea

elnök

Fotó: Youtube Uj Péter a 444 főszerkesztője

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak