A hétvégi miniszterelnök-jelölti vitát Szanyi Tibor és Kovács Gergely nyerte

ISZOMM Karácsony Gergely MKKP Orbán Viktor Szanyi Tibor

A nemzeti miniszterelnök-jelölti válogatott az eredeti 11 fős keretről immár 9-re csökkent. Kifulladás miatt kiszállt Pálinkás József Fidesz-szökevény és Ecsenyi Áron adóüldöző troll. A maradék kilenc fő hamarosan hét főre csökken, hiszen a náci-liberális ellenzéki összefogás háziversenye ez diktálja.

A Delphoi Institute a  hétvégi miniszterelnök-jelölti vita után egy órával mért ezúttal támogatottságot.

A Kádár János Terv meghirdetésével Szanyi Tibor (ISZOMM) fixálta magát a ‘pole position’ szintjén, viszont közvetlenül mögé beröppent Kovács Gergely (MKKP), alighanem azért, mert mostanában nem csinált semmit. Dobrev Klára (DK) a poszt-kommunista oligarchák örökös hibáját elkövette, hiszen a jogállamiságot diktatúrával kívánja helyreállítani, s ezért leszakadt az élmezőnyről.

Mögötte Karácsony Gergely (P-MSZP) áll, aki nem csupán Budapestet túrta szerteszét, hanem egyúttal ezt mindenki másra rákente. Orbán Viktor hasonló eredményig jutott, bár ő az egész országot verte szét, viszont ezt Sorosra fogta. Márki-Zay Péter (MMM) főállású gyerekverő nem volt képes új elemet behozni a versenybe, míg Fekete-Győr András a viták során vált lényegtelenné.

Utcai harcosaival negatív trendbe verette magát Jakab Péter (Jobbik), amit már csak Semlyén Zsolt tudott alulmúlni, aki pont annyi pénzt vert el egy fapados vadászati kiállításra, mint amennyit a pártok kaptak támogatásként az elmúlt évtizedben.

Készült 1000, vagy 1004 fő telefonos megkérdezésével, 2021 szeptemberében.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak