ISZOMM: A kisoroszi Szigetcsúcs bűnös tönkretételének szándéka is botrány

Huszti Andrea Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom önkormányzat sajtóközlemény Szabóné Kállai Szilvia

Az Igen Szolidaritás aggodalmát fejezi ki, hogy egy felelős önkormányzat részéről egyáltalán felmerülhetett a súlyos természetkárosítás szándéka – írják friss sajtóközleményükben.

“Józan ésszel felfoghatatlan, hogy egy önkormányzat felzárkózik néhány agyafúrt üzletember ócska, “élményígéretet fokozó” süketeléséhez, s a kormánytól kér, illetve majdnem kap adófizetői közpénzt egy páratlan szépségű, viszonylag érintetlen természeti csoda lebetonozásához, WC-kel teletűzdeléséhez és egyéb vajákosságokhoz. Szolidárisak vagyunk Kisoroszi polgáraival, de a problémáik megoldása nem lehet az, hogy fokozzuk a védett természeti kincseink turisztikai terhelését.” – mondta Huszti Andrea, az ISZOMM elnöke.

A párt alelnöke, Szabóné Kállai Szilvia hozzátette: “Általános iskolai tanítóként egyszerűen nem tudnám elmagyarázni a tanítványaimnak, hogy miért lehetséges egy szigorúan védett természetvédelmi területet markolókkal, buldózerekkel, betonkeverőkkel megtámadni, ráadásul a szüleik pénzéből.”

Az ISZOMM által szeptember 11-én, a Munkás Büszkeség Napja rendezvényei sorában mutatja be választási programját, a Kádár János Tervet, amelynek fenntarthatósági fejezete konkrétan a most függőbe tett szigetcsúcsi merényletek ellen is tartalmaz vállalásokat.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak