Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom: A szociális kérdések számítanak igazán

Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ISZOMM jövedelmek Munkás Büszkeség napja Szanyi Tibor szocializmus

 

“A szociális intézkedésekre helyezzük a hangsúlyt” – mondta el Szanyi Tibor a Heti TV- ben.

A miniszterelnök-jelölt elmondta, hogy az ellenzéki előválasztás egy mondanivaló nélküli szépségverseny, egy érdem nélküli játék.

A párt alelnöke leszögezte, hogy az Igen Szolidaritásnak a szociális kérdések a fontosak. A legnagyobb hangsúlyt a szociális minimumjövedelemre, azaz a létminimumot biztosító állami kiegészítő hozzájárulásokra helyezik. Továbbá a havi nettó 250.000 forintos minimálbér, az 50.000 forintos családi pótlék, és természetesen a nyugdíj a prioritás, ami nem lehet havi 150.000 forintnál kevesebb.

Az ISZOMM alapítója kiemelte hogy a parlamenti küszöb eléréséhez elég nagy hitük van, és bíznak a munkás emberek erejében. Szanyi hangsúlyozta, hogy Magyarországon bő egyharmados támogatottsága van a szocializmus gondolatának, a párt feladata ebből a 35-40 százalékos támogatói rétegből, 5 százalékot maga mellé állítani.

A miniszterelnök-jelölt elmesélte, hogy szeptember 11 -én tartják meg az második Munkás Büszkeség napját, amit Budapesten a volt Zöld Pardon mellett rendeznek, ahová mindenkit sok szeretettel várnak.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak