Hivatalos kormányálláspont: A pedofília nem probléma


Parragh László, úgyis mint Orbán Viktor csápolói élcsapatának örökös tagja fontos vágyait fogalmazta meg egy iskolai tanévnyitón. Nehezen viselné ugyanis, „amikor mondjuk a 9 éves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik”. A parraghi matematika tehát a következő:

  1. Homoszexuális férfitanár csak lányokhoz érhet.
  2. Heteroszexuális tanár fiúkhoz és lányokhoz egyaránt érhet.
  3. Leszbikus tanár fiúkhoz és lányokhoz egyaránt érhet.

Az említett csápolói testület másik tagja viszont mindenkit védelmébe vett, a következő szavakkal:

„Mélységesen helytelen, amit ő mondott, én ezzel nem értek egyet, és abban a kormánynak is mindig határozott volt az álláspontja, hogy a szexuális orientáció magánügy, és mindenki a saját orientációjának megfelelően szabadon élheti az életét.”

Tekintettel arra, hogy az ügyben nem kerültek szóba a pedofilok, ezért a közvélemény joggal gondolhatja, hogy Parragh és a kormány szerint velük nincs semmilyen gond.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak