Itt az ISZOMM Kádár terve, a szociális felemelkedés programja

Huszti Andrea Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom Kádár János Terv pártprogram Szanyi Tibor Székely Sándor

 

Nem lehet más a névadója a szociális válságot megoldó programunknak, mint Kádár János, mondta el Szanyi Tibor az ATV vendégeként.

Az Igen Szolidaritás Miniszterelnök-jelöltje kihangsúlyozta, hogy Kádár alatt a nép szociális értelemben nagyon sokra jutott. Milliós nagyságrendileg épültek az állami lakások, esélyük volt a fiataloknak az életben, mindenkinek volt étele, és felvirágzott a vidék is.

Szanyi Tibor elmondta, hogy Magyarországon nagyon is él a kádári nosztalgia. Ez nem divat, hanem az emberekben él, méghozzá a kisebb-nagyok falvakban, városokban, sőt, még a fővárosi emberekben is. Leszögezte a párt alelnöke, hogy ez a nosztalgia nem lenne, ha nem lett volna pozitív az a korszak.

Az ISZOMM alapítója nyomatékosította. hogy egy modern, előremutató, a kornak megfelelő szocializmust akarnak.

Székely Sándor a párt országgyűlési képviselője, és Huszti Andrea a párt elnöke nyáron végiggyalogolták és bejárták a vidékeket, ahol kiderült, hogy a párt legnagyobb bázisa a Kádár korszak unokáinál vannak. Szanyi Tibor kitért arra is, hogy ezeknek az embereknek a nagyszülők meséltek arról az időszakról, és látják azt, hogy hová jutottak a nagyszülők, és persze később a szülök.

Szeptember 11-én lesz a II. Munkás Büszkeség napja a Zöld Pardon helyén, ami ingyenes lesz, egész napos programokkal. Nem kell mást tenni, mint eljönni, és jól érezni magát mindenkinek.

Szanyi Tibor elmondta, hogy a baloldalinak csúfolt ellenzék egyfajta néphülyítésbe kezdett, a náci Jobbik elviseli, hogy baloldalinak nevezzék, sőt szinte még jól is viselik. Szanyi tisztába tette azt is, hogy a baloldaliság abban ismerszik meg, hogy van benne rendszerkritika. És ezek az ellenzékinek mondott pártok eddig szinte mindent megszavaztak a kormánynak, például a lehallgatási törvényt, az egészségügyi törvényt, a rendkívüli állapotot, és legutóbb a Jobbik a Fidesszel karöltve, és megszavazta a pedofilokat a melegekkel összemosó gyalázatos törvényt.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak