Az ISZOMM szerint a Biblia egy fake-news gyűjtemény

elítél Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom közlemény marxizmus nyilatkozat

Rétvári Bence államtitkár szerint demokráciákban nincs helye a marxista eszméknek, a kijelentést friss közleményben ítélte el az ISZOMM.

A párt emlékezteti a kormány képviselőjét, hogy a demokrácia nagyságrendekkel régebbre visszanyúló emberi intézmény, mint az ő földi tartózkodása. A marxizmus sem Rétvári eljövetele kapcsán született, viszont eddig nagyon sok demokráciába belefért, és belefér ma is.

Az Igen Szolidaritás egyúttal azt is megállapítja, hogy a ma ismert történelem tényei szerint a kereszténységre hivatkozva, vagy annak nevében emberek százmillióit pusztították el, ezért egy kereszténydemokrata politikusnak inkább a vezeklésben kellene élenjárnia, semmint a történelemhamisításban.

Az ISZOMM tiszteletben tartja mindenki hitét, meggyőződését, ezért a fentiekhez hasonló kirekesztésekkel szemben következetesen fellép, annak dacára is, hogy például a Bibliát a ‘fake-news’ egyik legősibb tárházának tartja.

Photo by Jesús Vidal on Unsplash

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak