Szanyi Tibor: “A szocializmus szerelmesei vagyunk”

előválasztás Huszti Andrea Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom Szanyi Tibor Székely Sándor szocializmus

A baloldaliság az Igen Szolidaritás pártnál kezdődik és fejeződik is be, mert a programjuk összes pontja az embereket szolgálja, és a társadalmi jóllétet teszi lehetővé, mondta el Szanyi Tibor ma reggel a Kossuth rádióban.

Az ISZOMM párt miniszterelnök-jelöltje elmondta, hogy az előválasztáson többek között azért sem vesznek részt, mert a kapitalizmus szerelmeseivel nem közösködhetnek, mert ők a szocializmus szerelmesei.

A nyáron Székely Sándor országgyűlési képviselő irányításával, és Huszti Andrea pártelnökkel,és  képviselőjelöltekkel, aktivistákkal országjáráson vett részt az ISZOMM, ahol körülbelül 200 kistelepülést kerestek fel.

Fő probléma a kistelepüléseken is az alacsony jövedelem. Mi a pártunk akaratát, célját visszük az emberek elé. Például hogy bevezetésre kerüljön Magyarországon a havi nettó 250.000 forintos minimálbér, az 50.000 forintos családi pótlék, illetve a minimum nyugdíj ne lehessen kevesebb mint havi nettó 100.000 forint, és kapjon minden nyugdíjas havi nettó 50.000 forint nyugdíjkiegészítést.

Szanyi Tibor azt is elmondta hogy itt a kis településeken is érzékelhető, hogy ma Magyarországon bő egyharmados támogatottsága van a szocializmus gondolatának.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak