ISZOMM: Elég a rasszista uszításból!

etnika hatóságok Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom Jászapáti nácizmus

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ‘megálljt’ mond minden aljas provokációra, amely az országunkon belüli etnikai megosztást célozza – írják friss közleményükben.

A Jászapátiba tervezett náci vonulás ilyen, ezért a párt felkéri a magyar hatóságokat, hogy határozott erővel fojtsák el az indulatok elszabadulását.
“Van az országban elég baj, nem kell ezeket még rasszista uszítással is tetézni.” – szögezte le nyilatkozatában Huszti Andrea, az ISZOMM elnöke, majd hozzátette: “Évente tucatjával halnak meg a magyar családokon belül nők és gyermekek, szinte felmérhetetlen a családokon belüli és kívüli erőszak. Ennek egyik oka, hogy rengeteg kisebb-nagyobb közösség jutott szociális zsákutcába, s az emberek ingerküszöbe roppant alacsonyra süllyedt, ami az utcákon, a tereken, a közlekedési eszközökön és szinte mindenhol jelentkező, fokozott agresszióként tör ránk. Azt viszont a leghatározottabban elítéljük, hogy ha ezekben az esetekben romák is érintettek, akkor bárki etnikai bűnözésről beszéljen, mintha egyébként minden rendben lenne. Márpedig szinte semmi nincs rendben, a magyar vidék javarészt nyomorog.”

Az IgenSzolidaritás országgyűlési képviselője, Székely Sándor számos pártaktivista kíséretében több tucat hazai kistelepülésre látogatott a nyár során, s szinte mindenütt növekvő elkeseredettséggel szembesült, bármilyen hovatartozású emberrel is találkozott. Az ISZOMM megerősítve látja, hogy a mai nyomorból csak jövedelmi intézkedésekkel lehet kitörni, s ezek legfontosabbja a minimálbér havi nettó 250.000 forintra emelése

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak