Orbán utasít – Ezer fős falu kap egymilliárdért tornatermet

Dad kampány támogatás tornacsarnok

Rengeteg pénzt költ a kormány egy falu tornacsarnokára, ahol korábban Orbán Viktor kampányolt. A Komárom-Esztergom megyéjében, Dad községéről van szó – írja a Népszava.

Több, mint 1,1 milliárd forintos támogatást ad a kormány Dad község tornacsarnokának megépítésére.
A szerda éjjel megjelent Magyar Közlönyben az olvasható, hogy a kabinet támogatja a Dadi Református Egyházközség Általános Művelődési Központjának projektjét, ezért utasította Varga Mihály pénzügyminisztert, hogy azonnal gondoskodjon a fedezet rendelkezésre állásáról.

A falu Komárom-Esztergom megyében Oroszlány közelében található és a legutolsó, 2019-es becslés szerint közel ezren lakják. Nem tudni, hogy a döntésnek van-e köze ahhoz, hogy Orbán Viktor 2018-ban a település egyik óvodájában a gyerekekkel kampányolt.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak