Szanyi Tibor: ledobtuk a szociális atombombát, a 250 ezer forintos minimálbért

Kossuth rádió minimálbér pártprogram Szanyi Tibor szociális atombomba

Az ISZOMM párt miniszterelnök-jelöltje volt a Kossuth Rádió ma reggeli műsorának vendége. Szanyi kapitány szerint a többi ellenzéki párt masszívan lopkodja az ISZOMM programjainak egyes pontjait. Szanyiék azért alapították meg pártjukat, hogy legyőzhessék a szociális válságot: senki ne éljen a létminimum alatt.

Ahogy fogalmaz: szociális atombombát dobtak le, azzal, hogy alapkövetelésük, hogy legyen 250 ezer forint a nettó minimálbér. A miniszterelnök-jelölt kifejtette a műsorban, hogy ez csak komplexitásában tudja emelni az életszínvonalat, ami megfelel Magyarországon, ami egy modernkori szocializmushoz vezet.

Az adás itt érhető el. 8 óra 18 perctől

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak