Szabóné Kállai Szilvia: “Józsefvárosban a normális élet a legfontosabb”

Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ISZOMM Józsefváros Szabóné Kállai Szilvia szocializmus

Minőségi baloldali politikát folytatnak, Józsefvárosban a rend, a tisztaság, és a bérlakáskérdés megoldása a legfontosabb – mondta el Szabóné Kállai Szilvia, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom képviselőjelöltje, a Józsefváros újságnak.

Aki baloldali, az ma csak az ISZOMM-ra tud szavazni. Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom minőségi baloldali politikát folytat, elzárkóznak a nácikkal és  vad kapitalistákkal való bármilyen közösködéstől.

Az ISZOMM nettó 250 000 forintos minimálbérért küzd, illetve a 100.000 forint szociális minimum jövedelmet, és 50.000 forint korpótlékot adna minden hónapban a nyugdíjasoknak.

Szabóné Kállai Szilvia elmondta, hogy kizárólag kistelepüléseket keresnek fel az országjáráson, ahol az ország 40 százaléka él, de a kutya sem foglakozik velük, mármint a politika részéről. Nos, nekik az a bajuk, hogy például használhatatlan a vezetékes vizük, s ehhez képest százszoros áron jutnak még mosóvízhez is, amit abból a gyalázatos fizetésből kell megvegyenek, amit a 4 órásra bejelentett 10–12 órányi meló után kapnak, részben feketén, tehát a tisztességes nyugdíj reménye nélkül.

A cikk itt olvasható:

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak