Szanyi Tibor: Pénzt kell adni az embereknek, hogy normálisan tudjanak élni – ez az ISZOMM politikája

családi pótlék ISZOMM minimálbér nyugdíj országjárás Szanyi Tibor Székely Sándor

Szanyi Tibor szerint realitás, hogy ma Magyarországon nettó 250.000 forint legyen a minimálbér, ez az összeg egy kicsit a létminimum felett van, és ki kell mondani: ennyiből lehet ma megélni – mondta el az M1 televizióban tegnap az Igen Szolidaritás egyik alapítója.

Az ISZOMM miniszterelnök-jelöltje kihangsúlyozta, hogy a gazdasági számok lehetővé teszik a nettó 250 ezer forintos minimálbért. “A több ezer milliárd forintos osztalékok rendszere, amik szinte adózatlanul hagyják el az országot, nem mehet tovább.”

Azt is elmondta Szanyi Tibor, hogy ma csak látszólag van egykulcsos adórendszer, valójában viszont nem ez a helyzet.

Székely Sándor, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom pártigazgatója, és országgyűlési képviselője országjárást folytat a kisebb településeken, és örömmel mondta Szanyi Tibor, hogy bőven 100.000 aláírás felett járnak.

Mivel a vírus helyzet megengedi, hogy közvetlen kapcsolatot teremtenek a választópolgárokkal, hallgatják a rengeteg problémát, például a vezetékes vizek minősége enyhén szólva nagyon rossz a megyékben. Tipikus az a foglalkoztatás, hogy embereket 4 órába jelentenek be és 10-12 órát dolgoznak, így viszont nem lesz megfelelő nyugdíjuk az embereknek – mondta Szanyi Tibor.

Az ISZOMM egy igazi baloldali frakciót szeretne a Magyar Országházban, amihez át kell ugrani az 5%-os küszöböt, és ezt jó munkával el tudjuk érni a párt.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak