Kánikula híradó – Emberséget kér az ISZOMM a Fideszből dezertálóktól

Huszti Andrea ISZOMM országgyűlés Székely Sándor választás 2022

Az ISZOMM káderellenőrző testülete felkérte Pálinkás Józsefet, a Fidesz volt miniszterét, Fekete-Győr Andrást, egykori Fidesz-szavazót, Hadházy Ákost a Fidesz korábbi képviselőjét és trafiksérültjét, Márki-Zay Pétert, bevallottan gyerekverő (tehát bizonyosan nem pedofil) Fidesz-imádót, hogy a korábbi tevékenységükhöz híven tegyenek meg mindent, hogy összefogadkozás, szalámizás, mutyik es háttéralkuk helyett, újra szabad és tiszta választások legyenek az országban! Ennek első jeleként az előválasztáson a Fideszből távozók mögé áll be az ISZOMM – írják kánikulai közleményükben.

A párt közleménye külön kitér Borkai Zsolt újraaktiválásinak ügyére, aki a július végi Pride-on jelenti, be hogy melyik körzetben indul az előválasztáson, természetesen ISZOMM-támogatással. Borkai egy privát ‘coming-out’ keretében vallotta be, hogy valójában csak a gyengülő látásának köszönhetően ‘ungabungázott’ lányokkal, de többet ilyet nem tesz.

Huszti Andrea pártelnök ugyanakkor kikötötte, hogy a Fideszből esetleg távozó pedofilokat nem fogja támogatni az ISZOMM. Amennyiben mégis lesznek ilyenek az előválasztáson, azoknak más párt után kell nézniük.

A párt további tárgyalásokat folytat a Karácsony-barát Fürjes Balázzsal, az anti-matolcsysta Varga Mihállyal, és a potenciális migránsok által termelt kávékat imádó Varga Judittal is, bár ez utóbbi politikus a Goerge Clooney-tól kapott kosár után visszatért NER-es házastársához.

Székely Sándor gyalogosan is megerősítette, hogy az ISZOMM önállóan indul a 2022-es országgyűlési választáson.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak