Szanyi Tibor: “A megtermelt javakat igazságosan kell elosztani, és akár egy tollvonással bevezethető a 250 ezer forintos nettó minimálbér”

250 ezer minimálbér ATV Szanyi Tibor

A világon bárhol, sajnos Magyarországot leszámítva, minden baloldali pártnak az alapokmánya úgy kezdődik, hogy a párt célja, a szocializmus elérése – hangsúlyozta Szanyi Tibor az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje az ATV-n

“Mi ezt felvállaltuk, amivel igencsak kivertük a biztosítékot, miközben a szocializmus annyit jelent, hogy a javaknak az igazságos elosztása, oly módon hogy mindenki jól éljen, aminek megoldása a megfelelő osztozkodás.”

Szanyi elmondta, hogy aláírásgyűjtésbe kezdtek, Székely Sándor Országgyűlési képviselőnk járja az ország kisebb településeit, és  bőven 100.000 fölött van az aláírok száma. Huszti Andrea a párt elnöke az országjárásban elmondta, hogy az emberek teljesen normálisnak és értelmes célkitűzésnek veszik a 250.000 forintos minimálbért.

Szanyi Tibor reagált Brenner Kolomán ugyancsak az ATV-n történt siránkozására, mely szerint a náci párt sérelmezi, hogy a 2020-ban megtartott borsodi időközi választáson 4%-ot elvett az ISZOMM a JOBBIK-os jelölttől.

“természetesen ha mi is ilyen hülyeséget akarnánk mondani, akkor azt kellene mondanunk hogy ők viszont 40%-ot vettek el tőlünk. Ilyen nincs hogy a pártok egymástól vesznek el szavazatokat, a szavazópolgár adja oda valakinek a szavazatát.”

Szanyi kiemelte, hogy az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom, azt kérdezi, hogy az emberek jövedelmével mi lesz. Magyarországon van annyi megtermelt érték, amiből kijön a dolgozóknak a 250.000 forintos minimálbér.

ATV

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak