Gyalog, illetve tömegközlekedési eszközön járja körbe az országot Székely Sándor parlamenti képviselő

ISZOMM országjárás Salgótarján Székely Sándor
Balról: Barta László, Székely Sándor és Krizs Norbert Fotó: L.B. / NMH

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) politikusa szerdán reggel érkezett a megyeszékhelyre. A Fő téren Krizs Norberttel és Barta Lászlóval, a mozgalom megyei képviselőjelöltjeivel tartott sajtótájékoztatót – írja a Nógrád Online.

Székely Sándor az országjárás ötletével kapcsolatban elmondta: a járvány mérséklődése után személyesen is szeretnének találkozni az emberekkel, hiszen a pártjuk csak 2020 márciusában alakult.

– Úgy érezzük, hogy a vidék el van hanyagolva. A politikusok nagy dolgokról beszélnek a városokban, de ritkán mennek az emberek közé. Mi elhatároztuk, hogy a városok mellett több kisebb településre is ellátogatunk. Nógrád az első célállomásunk, jártunk már Zabaron, a megyeszékhely után pedig Somoskőújfaluban, míg csütörtökön Karancslapujtőn és a Drégelypalánkon leszünk jelen – mondta Székely Sándor.

Nógrád Online
Fotó: Balról: Barta László, Székely Sándor és Krizs Norbert
Fotó: L.B. / NMH

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak