Mégis lesz szökőkutas nyár Szolnokon

Németh Attila szökőkút Szolnok

A hét elején írtunk a tavaly óta kiszáradt szolnoki szökőkutakról, tegnap észbe kaphattak az üzemeltetők, és üzembe helyeztek 3 kutat, a Zounok Ispán szökőkutat, a Tiszavirág lábánál lévő kérész szökőkutat és a Boldog Sándor körúti ivónő szökőkutat – hívta fel erre a Szócikk figyelmét Németh Attila, az ISZOMM szolnoki tagja.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében több helyen már régóta működnek a szökőkutak, amelyek helyi kuriózumnak számítanak. Április elején Tiszafüred főterén egy látványos 220 nm-es szökőkutat is beüzemeltek, ami fény- és hangjátékkal is felszerelték.

Jászberényben is elvégezték az indításhoz szükséges karbantartási munkálatokat és üzembe is helyezték a Békás kutat a Promenádon illetve a Színház előtti szökőkutat is, majd kisebb beavatkozások után üzembe helyezik a Lehel vezér téren található szökőkutat is.

Németh Attila, az ISZOMM szolnoki vezetője várja a többi szökőkút folyamatos megnyitását.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Adom

Mákostészta készül Zalában

Virágzó mákültetvény a Zala megyei Milejszeg közelében 2021. május 31-én.
Több mint négyezer évvel ezelőtt is ismerték és termesztették a mákot Kis-Ázsiában, továbbá Perzsiában, Indiában és