Székely Sándor: „Az ISZOMM szocializmust akar”

HETI TV Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ISZOMM Székely Sándor szocializmus zebraminimum

Székely Sándor, az Igen Szolidaritás országgyűlési képviselője a HETI TV reggeli műsorában beszélt a szocializmusról, az ISZOMM programjáról.

Székely elmondta, hogy az ISZOMM 250 ezres nettó minimálbéres aláírásgyűjtése remekül halad, a jövő héttől csatlakozó szervezetekről is be fog számolni, a hónap közepétől pedig már az utcákon és teraszokon is megjelennek az Igen Szolidaritás aktivistái, sőt Székely több, mint 50 kistelepülésen személyesen fog aláírásokat gyűjteni.

„Mindenkinek jusson rendes étel, normális fedél, színvonalas oktatás és garantált egészségügyi ellátás!”

Székely beszélt a zebraminimum kezdeményezéséről is, aminek elfogadása után, egy korszerű szabályozás fog vonatkozni a magyarországi zebrák létesítésére, működtetésére.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

Putyin Hágába utazik

A hírcsárdásnak tűnő cím egyáltalán nem valószínűtlen, ugyanis Vlagyimir Putyin simán kaphatna EU-vízumot, hiszen nincs vele szemben semmilyen személyes korlátozás, vagy szankció, ami ebben meggátolhatná.

Hazai Vélemény

A bankokat megmentik, ugye?

A bankvezérek bármekkorát is hibáznak, előbb vagy utóbb megmenti őket az adófizetők pénzéből fenntartott állam. Az adófizetők, ha hibáznak, akkor a bank az állam segítségével

Hazai

Mâchoire du cochon confitée

Az állítólagos kiírás szerinti Petőfi Sándort megidézni hivatott felcsúti gasztronómiai vetélkedőn a kiskunsági préselt malacarc elnevezésű kreáció nyerte el a Magyarország étele díjat.

Gratulálunk a Székekpuszta