Elintézték – karantén-kötelezettség nélkül mehetünk Mongóliába nyaralni

koronavírus Mongólia utazás védettségi igazolvány

Szijjártó Péter bejelentette: Mongóliával és Grúziával is létrejött a megállapodás, így a hét végétől karantén- vagy tesztelési kötelezettség nélkül utazhatnak a magyarok ezekbe az országokba, védettségi igazolvánnyal.

„Mindkét országgal kölcsönösen elismerjük egymás oltási igazolványait, a hétvégétől életbe léptetjük a szabad utazási rendszert, ami azt jelenti, a magyar és mongol, valamint a magyar és georgiai állampolgárok egymás országai között karantén- és tesztkötelezettség nélkül, szabadon utazhatnak.”

A következő hétvégére találtunk egy Blue sky lakosztályt speciális kilátással a Dzsingisz térre Ulánbátorban. 2 főre 320 100 forintért lehet nyaralni a szállodában, a reggeli is benne van az árban.

jacqueline macou képe a Pixabay -en.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak