360 ezer forintért szerelmeskedhetett a fideszes Borkai a luxushajón

Borkai Zsolt Fidesz képmutatás orgia

Pikáns részletek jelentek meg a HVG360-on a győri fideszes expolgármester Borkai Zsolt világhírű hajós orgiájáról, amit a Munkások Újsága szemlézett.

A lap azt írja, hogy a négy fiatal nő hajóra szállását egy középkorú férfi intézte el Borkai Zsolt barátjának, Rákosfalvy Zoltán ügyvédnek, aki a lányokat meglepetésnek szánta. Egy Ervin nevű vendéglátóson kívül a többiek magángéppel repültek a kikötővárosba, ez 3000 euróba került. A hajót négy éjszakára 2900 euróért bérelték, ez jutányos árnak számít, és az előszezon miatt kerülhetett csak ennyibe. A Trogirból induló katamaránon a győri gazdasági-, politikai életet behálózó elit tartózkodott.

A négy lányt Székesfehérvárról vitte autóval a közvetítő. Ott volt az az ikerpár is, akiknek az egyik tagját Borkai a tanúvallomása szerint telefonnal látta a kezében az közösülés közben, de ez nem zavarta, érthető okokból.

A nők egy éjszaka után távoztak, a tiszteletdíjuk 800-1000 euró volt fejenként, amit hárman – Borkai, Rákosfalvy, és egy másik Zoltán nevű vállalkozó – dobtak össze, mert ők közösültek is velük. A férfiak este külön aludtak, de reggel állítólag érdeklődtek, hogy lehet-e folytatása a tegnapinak, de már nem volt óvszer a hajón így a további szexről lemondtak. A közösülés nem volt betervezve a programba, elvileg a kölcsönös szimpátia alapján “úgy alakult” és a nők jelezték, hogy többről is lehet szó, némi felárért cserébe.

Volt olyan, aki kifejezetten megdöbbent a gagyi csoportszexbe forduló bulitól, és a rendőröknek már azt mondta, hogy nem is megy többet sehova ezzel a társasággal. Azt mindenesetre senki nem vette észre, hogy felvételek készültek a szexről, aminek az lehetett az oka, hogy sok alkoholt ittak. Borkai saját bevallása szerint annyira részeg volt, hogy csak emlékfoszlányai maradtak arról a napról. Olyannyira gyanútlan volt a hat férfi, hogy felhőtlenül nyaraltak még további három napon át, ugyanis ennyi időre bérelték ki a hajót.

Munkások Újsága

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak