Teherautó sodort el egy zebrán átkelő nőt a gyerekeivel

gázolás zebra zebraminimum

Egy anyát és két gyermekét sodorta el a zebrán egy teherautó csütörtök reggel Rádon – tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

A rádi iskola előtti zebránál egy személygépkocsi megadta az elsőbbséget az ott áthaladó nőnek és két gyermekének, de a mögötte érkező kisteherautó ezt későn észlelte, a gépkocsi bal hátuljának ütközött, és elsodorta a zebrán áthaladókat, majd egy távközlési oszlopnak csapódott.

Az eddigi információk szerint az anya és a két gyermek könnyebb sérüléseket szenvedett.

Székely Sándor, az ISZOMM pártigazgatója két éve foglalkozik a gyalogátkelőhelyek biztonságának növelésével. A képviselő lakossági észrevételek alapján indított Mozgalmat a közösségi médiában, hogy egy országos adatbázisban térképezze fel a rossz állapotú, nehezen látható és életveszélyes gyalogátkelőhelyeket. A ZEBRAMINIMUM a rendőrség, az önkormányzatok közlekedés biztonsági szakértők autósok és a gyalogosok észrevételei alapján készült.

Fotó: Baleset-info

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak