Minden ötödik magyar szerint a pálinka rakjon tüzet a gyomorban

pálinka

Az ideális magyar pálinka:

  • gyümölcsös az aromája;
  • lágy, harmonikus;
  • közepes alkoholtartalmú (40 fokos);
  • magas alkoholtartalmú (50 fokos);
  • gyomorban tüzet rakó;
  • erős, torkot kaparó;
  • alacsony alkoholtartalmú (30 fokos);

A kutatást az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. készítette 18-49 évesek körében, 1000 fő megkérdezésével 2009-ben.

MTI grafika

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak