A Fidesz székháznál akciózott az ISZOMM

250 ezer minimálbér demonstráció Székely Sándor

“A szociális válság leküzdésére a leghatékonyabb vakcina a szocializmus, amelyért remélhetőleg csak egyszer kell sorba állni, a jövő tavaszi választásokon.” – jelentette ki Huszti Andrea, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom elnöke azon a sajtótájékoztatón, amit a párt által kezdeményezett, de a rendőrség által betiltott autós felvonulás tervezett helyszínéhez közel, a Fidesz Lendvay utcai székházánál tartottak.

Székely Sándor országgyűlési képviselő, az ISZOMM pártigazgatója hozzátette: “A mai rezsim a tiltásokon túl anyagilag fojtogatja a dolgozó embereket. Ezért fontos, hogy kivívjuk a havi nettó 250.000 forintos minimálbért, aminek érdekében pártunk ma reggel megkezdte az országos aláírásgyűjtést. Szeptember 11-ére, a Munkás Büszkeség Napjára országosan 250.000 aláírást szeretnénk gyűjteni, s a mai első után az lesz a második figyelmeztetés”.

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom egyúttal bemutatta a párt toborzódalát, amely az egykori Neoton együttes énekesének, Pál Évának a szerzeménye és előadása. A művésznő egyúttal az ISZOMM csepeli képviselőjelöltje is.

A párt arra kért mindenkit, hogy a tiltások dacára május elsején délben emeljék poharukat a 250.000 forintos minimálbér célkitűzésére.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak