Áldatlan állapotok Csepelen

felújítás ISZOMM kormánykritika
(forrás: MÁV-HÉV Zrt.)

Csepel fő közlekedési útvonalát, az elképesztően nagy forgalmat bonyolító H7-es HÉV-et felújítják, természetesen a munkálatok elhúzódnak.

Ez borzasztó bonyodalmakkal és átszállással jár, a BKV–val közlekedő tömegeknek.

Az emberek már nagyon türelmetlenek, hiszen a reggeli 10 perces „Hévezés” egy háromnegyed órás buszra buszról való átszállással tarkított tortúrává vált. A kerület már hosszú évek óta küzd a ki illetve bejutással a szigetre. Állandóak a forgalmi dugók és a tumultuózus jelenetek.

A koronavírus járvány egy kis enyhülést okozott a kerület közlekedésében, mert az otthon végzett munka miatt alaposan megcsappant a forgalom.

Ilyen mostoha körülmények között várja Csepel, hogy visszaálljon a forgalom a járvány csökkenésével.

Bele sem merek gondolni, mi fog történni akkor, ha elkezdik építeni a Csepellel szemben található földdarabon a Diákvárost és a Fundan egyetemet. Vajon a kormány, a főváros és a kerület vezetői tudják, hogy mi történik errefelé? A Csepeliek már egyáltalán nem. Csak csendben elviselik a helyzetet. Még.

Fotó: MÁV-HÉV Zrt.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak