Nem támogatja a vakcinaútleveleket a WHO

oltás vakcinaútlevél WHO
WHO

A WHO a jelenlegi helyzetben nem támogatja a ki- és belépéshez szükséges vakcinaútlevelek bevezetését, miután nincsenek meggyőződve arról, hogy az oltottság valóban megakadályozza a vírus átadását.

A szervezet ugyanakkor aggodalmát fejezte ki amiatt is, hogy a dokumentumok bevezetésével hátrányba kerülhetnének azok, akik valamely okból nem képesek felvenni a vakcinát.

Margaret Harris, a szervezet szóvivője emellett arról is beszélt, hogy az Egészségügyi Világszervezet várhatóan a hónap végén kezdi vizsgálni a Sinopharm és Sinovac vakcinákat, amelyek egy sikeres vizsgálat esetén ideiglenes vészhelyzeti engedélyt kaphatnának.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak